Cine suntem?

Despre noi

Încă de la început ne-am propus să împartășim cu voi pasiunea noastră pentru cafea premium și biciclete, iar pe langă toate acestea, misiunea noastră este aceea de a aduce voie bună, zâmbete și energie tuturor clienților.

Pedalând de zor cu spor, am ajuns ca începând din 16 iunie 2017, prin Bicycle Coffee, să preparăm cafea premium pe un cargo bike.

Cu toții avem ceva în comun, indiferent că ești student, angajat, turist sau liber profesionist, noi credem că plăcerea de a savura o cafea excelentă este prezentă în fiecare.

Nouă ne place să servim la pachet cafea delicioasă alături de energie motivantă. Folosim o cafea de calitate cu un gust puternic și aromat, prin urmare, te așteptăm să-ți iei partenerul pentru o nouă zi!

Ce ne definește

Valorile noastre

Excelență

Serviciile și produsele noastre sunt de cea mai bună calitate datorită ingredientelor folosite, iar acest sentiment îl transmitem și clenților noștri.

Integritate

Ceea ce promitem să facem, facem.

Pasiune

De la pasiune am plecat, cu pasiune vom continua!

Comunicare

Comunicarea este foarte importantă pretutindeni, precum și in mediul de afaceri. Dorim să existe o comunicare pozitivă în cadrul firmei noastre, cât și în afara acesteia, asigurând încredere și totodată transparență.